Rogier heeft een supergave GeoVlogs Personal Geocoin! Gedurende een aantal weken is in zeven afleveringen van HUISARREST een nieuwe aanwijzing gegeven. Kijkers werden opgeroepen om ontwerpen te maken en te proberen de GC Rogier GeoVlogs Personal Geocoin zo dicht mogelijk te benaderen! Daarvan hieronder in 7 stappen het resultaat! Op 3 juli 2020 was de spannende finale!


Aanwijzing 7 (HUISARREST #17) De allerlaatste ronde van #BDC!!! Doe mee en maak kans op dat GOUDEN GeoVlogs-ticket én de allereerste GC Rogier GeoVlogs Personal Geocoin! Volg de aanwijzingen en bekijk en beluister de hints in HUISARREST #17 goed! Ga ervoor en win die twee gewilde prijzen!

Aanwijzing 6 (HUISARREST #16) We weten inmiddels waar we naartoe werken: de benadering van de GC Rogier GeoVlogs Personal Geocoin! Het eerste (voorkant) en tweede (achterkant) ontwerp hieronder zijn de winnaars van deze ronde! Deze ontwerpers krijgen het Zilveren GeoVlogs-ticket!

Aanwijzing 5 (HUISARREST #15) We weten inmiddels waar we naartoe werken: de benadering van de GC Rogier GeoVlogs Personal Geocoin! Het eerste (voorkant) en tweede (achterkant) ontwerp hieronder zijn de winnaars van deze ronde! De ontwerpers krijgen het Zilveren GeoVlogs-ticket!

Aanwijzing 4 (HUISARREST #14) De opdracht wordt nog steeds specifieker en uitgebreider en we komen wéér dichter bij de #BDC-uitdaging! Het eerste ontwerp zit het dichtste bij de #BDC en heeft het Zilveren GeoVlogs-ticket gewonnen!

Aanwijzing 3 (HUISARREST #13) De opdracht wordt steeds specifieker en uitgebreider en we komen dichter bij de #BDC-uitdaging! De eerste twee afbeeldingen komen het dichtste bij de #BDT!

Aanwijzing 2 (HUISARREST #12) Onder alle inzendingen die voldoen aan de bovenstaande aanwijzingen wordt een Zilveren GeoVlogs-ticket verloot! De eerste afbeelding hieronder is de winnaar van deze ronde!

Aanwijzing 1 (HUISARREST #11) Onder alle inzendingen die voldoen aan de bovenstaande aanwijzingen wordt een Zilveren GeoVlogs-ticket verloot! De eerste afbeelding hieronder is de winnaar van deze ronde!